Meny Stäng

Totalentreprenad renovering Stockholm

Totalentreprenad renovering Stockholm

Totalentreprenad för renovering i Stockholm kan innebära allt från ett mindre projekt som renovera köket till att totalrenovera ett helt hus.

När det kommer till större projekt som innefattar olika hantverkare kan det vara värt att ta in en totalentreprenad. Då behöver du endast skriva ett kontrakt med din totalentreprenad för renoveringen som sedan sköter all projektering och sedan utför arbetet efter dina önskemål.

En renovering kan vara allt ifrån att renovera ett helt hus till att renovera enstaka rum som exempelvis badrum eller kök. Vi kan göra både små och stora renoveringar med totalentreprenad. Den stora fördelen med att välja totalentreprenad för renovering i Stockholm är att det blir mindre bekymmer för din del då du endast har en kontakt som ser till att allt fungerar. 

Totalentreprenad lägenhetsrenovering Stockholm

Totalentreprenad för en lägenhetsrenovering i Stockholm kan ge dig lägenheten med allt som du vill ha det. Med en totalentreprenad kan du ta det där renoveringsobjektet som du ser potential i att bli precis som du drömmer om att din lägenhet ska se ut.

Med en totalentreprenad för din lägenhetsrenovering slipper du alla bekymmer med att hitta alla hantverkare som behövs för badrum, kök, golv etcetera. Du slipper även planera in hur arbetet ska utföras då din totalentreprenad för lägenhetsrenoveringen i Stockholm tar hand om allt från projektplanering till utförande av arbetet.

För att ni ska kunna koncentrera er på ert dagliga liv och endast på hur ni vill att er nya lägenhet ska se ut i slutändan kan ni ta in lägenhetsrenoveringen på totalentreprenad i Stockholm. Ni behöver då endast en kontakt, en totalentreprenad, som sedan har hand om alla hantverkare och ser till att projektera in tider för när vem ska vara på plats och när nästa ska in. En totalentreprenad kan även se till att en ersättare kommer in ifall en hantverkare skulle bli sjuk så att inte er lägenhetsrenovering blir försenad.

Innan ni drar igång er totalentreprenad för lägenhetsrenovering i Stockholm är det viktigt att noga tänka igenom vad ni vill ha för material och se vad som går att genomföra. Om ni till exempel tycker att golvet ska slipas och vara kvar kan det vara bra att fråga er totalentreprenad om det är möjligt och om det kommer att bli ett bra resultat.

Det är av största vikt att se till att ni har tänkt igenom hur slutresultatet ska bli och att ni framför detta tydligt till er totalentreprenad för lägenhetsrenoveringen så det ingår i ert avtal.

Vi hjälper dig med: 

  • Badrumsrenovering
  • Lägenhetsrenoveringar
  • Köksrenoveringar
  • Utbyggnad hus
  • med mera

Totalentreprenad utbyggnad Stockholm

Känns huset för litet eller drömmer ni om det där uterummet var man kan få ljus och solsken även de dagar som inte är så varma? Då kanske ni går i tankarna om att göra en utbyggnad eller tillbyggnad.

Det är ett stort projekt att bygga en utbyggnad till sitt hus så en totalentreprenad för utbyggnad i Stockholm kan hjälpa dig att smidigt och enkelt få det där extra utrymmet ni så gärna vill ha.

När ni har kommit fram till hur er utbyggnad ska se ut kan ni kontakta en totalentreprenad för utbyggnad i Stockholm. Vi ger er en fast kostnad på er totalentreprenad för utbyggnaden vilket gör att ni redan från start vet vad slutsumman kommer att bli.

Totalentreprenad fritidshus / attefallshus

Totalentreprenad för fritidshus är väldigt bra om man inte besitter kunskapen för att själv veta hur grunden ska vara och hur man får ihop hela huset. Det kan även vara skönt med en totalentreprenad för fritidshus som tar hand om ens bygge då det kan krävas mer än en person som sätter upp huset beroende på hur förhållandena ser ut. Anlita en totalentreprenad för ditt fritidshus så kan du lägga den tiden på något annat istället.

Om man vill ha mer utrymme men inte har möjlighet till en utbyggnad på huset kanske ett fritidshus på totalentreprenad, t.ex. ett attefallshus, på tomten kan vara ett bra alternativ.

Att sätta upp ett fritidshus eller attefallshus tycker en del är ganska enkelt då det kommer som en byggsats, men inte alla har den kunskapen eller tiden. Då är det bra att kunna ta in en totalentreprenad för fritidshus i Stockholm som tar hand allt från att ordna grunden till att ta emot material och bygga upp fritidshuset.

Kontakta oss

Vi har många års erfarenhet av totalentreprenad. 

Våra hantverkare är alla kunniga och professionella. 

Lämna er renovering, husbygge eller annat projekt till oss. Vi tar hand om allt från start till färdigt projekt.