Meny Stäng

Totalentreprenad kök Stockholm

Totalentreprenad kök Stockholm

Totalentreprenad kök i Stockholm ger dig ditt drömkök utan allt krångel.

Känner du att ditt kök behöver en totalrenovering? Vid stora köksrenoveringar är det flera hantverkare som behöver tillgång till köket och en del behöver vara där i början och andra i mitten eller slutet.

Vad som är viktigt är att allt kommer i rätt ordning för att arbetet ska flyta på så bra som möjligt och då kan det vara bra tid att titta på en totalentreprenad för din köksrenovering.

Vid en totalentreprenad för kök så behöver du inte tänka på alla dessa delar utan har endast kontakt med en person (din totalentreprenad) som sedan projektleder hela projektet från början till slut.

Er totalentreprenad för kök ser till att alla hantverkare är professionella och fackmässiga. Skulle någon bli sjuk ordnar er totalentreprenad med en annan hantverkare för att projektet inte ska bli försenat.

Er totalentreprenad för kök kommer göra allt för att projektet ska bli så smidigt som möjligt för er och att det inte ska ta längre tid än planerat.

Köksplanering Stockholm

När man ska ta in en totalentreprenad för en köksrenovering eller för att bygga ett nytt kök är köksplanering en viktigt första del i projektet. Fundera noggrant på hur ni vill att köket ska vara utformat utifrån funktion. Vill ni ha mestadels lådor eller skåp, vill ni ha höga överskåp, vill ni ha ett skafferi, typ av kyl o frys, inbyggd mikrovågsugn etc. Kom även ihåg att det är viktigt att förmedla allt detta till er totalentreprenad för kök.

När ni har klar bild för hur ni vill att köket ska se ut kommunicera detta till er totalentreprenad för kök så att det är genomförbart. Därefter kan ni börja med planering av ytskick, d.v.s. vilken typ av köksluckor vill ni ha och hur vitvaror ska se ut.

Ta även i denna del av köksplaneringen med den praktiska aspekten så att ni tänker på hur det kommer att användas, hur det ser ut efter en tids användning och hur det är att rengöra och om smutsen syns bra eller mindre bra på dessa.

Det finns material som smutsen syns mindre på och även material som framhäver smutsen. Så tänk på om ni vill ha den där bänken som ni tycker är supersnygg men som då kräver att ni torkar av den ofta. Här kan ni också ta hjälp från er totalentreprenad för köksrenoveringen som har många duktiga medarbetare som kan kök.

En annan aspekt vid val av köksluckor, bänkskivor och vitvaror är hur känsliga de är. En del material är väldigt känsliga för repor eller andra skador medan andra är mer tåliga. Så det här är en väldigt viktig del att lägga lite tid på innan en köksrenovering på totalentreprenad eller om ett nytt kök ska byggas när ni valt totalentreprenad för att bygga hus då ni kommer att använda köket ofta och länge.

Köksrenovering på totalentreprenad

  • Total kostnad vid start
  • Endast en kontakt
  • Fackmannamässigt arbete
  • Er del handlar endast om hur ni vill att ert nya kök ska se ut

Kostnad för köksrenovering på totalentreprenad

Kostnad för totalentreprenad för kök i Stockholm beror mycket på vilket material som ska användas, d.v.s. köksluckor, bänkskiva, vitvaror etcetera. Utöver material kommer arbetskostnad som är beroende av hur mycket som ska göras i projektet och hur lång tid det tar att ordna det.

En fördel med att beställa totalentreprenad för ditt kök är att ni får en totalkostnad för hela renoveringen innan ni drar igång med er köksrenovering. Det betyder att ni säkert kan veta om ni håller er budget genom det ni har tänkt er för er totalentreprenad för kök.

Det är dock väldigt viktigt att ni ser till att tydligt visa och formulera hur ni vill att allting ska vara och se ut till er totalentreprenad för kök så att ni på slutbesiktningen kan känna er fullkomligt nöjda med resultatet av er totalentreprenad av er köksrenovering.

Kontakta oss

Vi har många års erfarenhet av totalentreprenad. 

Våra hantverkare är alla kunniga och professionella. 

Lämna er renovering, husbygge eller annat projekt till oss. Vi tar hand om allt från start till färdigt projekt.